Pentru o perspectivă asupra cerului.

Trapa panoramică glisantă și rabatabilă

Dimensiuni generoase pentru impresii minunate: Trapa panoramică glisantă și rabatabilă disponibilă opțional se întinde de la secțiunea fin față peste plafon și oferă atât șoferului, cât și pasagerului din față o priveliște clară în sus. Plafonul din sticlă fumurie reduce de asemenea strălucirea orbitoare neplăcută. Ați dori să aveți parte și de puțin aer proaspăt? Trapa panoramică glisantă poate fi rabatată înspre față sau deplasată grațios înspre spate printr-o apăsare de buton.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Volkswagen Arteon

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen