Always on

Streaming & Internet

Cu "Streaming & Internet" *, ** puteți savura în noul dumneavoastră Arteon muzica preferată, indiferent unde v-ați afla. Pentru a reda muzică prin streaming nu trebuie decât să vă autentificați o singură dată cu datele dumneavoastră de acces la servicii precum Apple Music. Apoi veți avea acces fără a utiliza un dispozitiv extern. Cu serviciul de radio prin internet aveți la bord toate avantajele oferite de radio prin internet, ceea ce face foarte simplă găsirea și ascultarea posturilor live și a podcast-urilor. Hotspot-ul WiFi integrat vă oferă dumneavoastră și pasagerilor dumneavoastră o conexiune stabilă la internet și permite navigarea pe până la opt dispozitive.

*Declinarea răspunderii servicii de streaming
**Declinarea răspunderii "Cubic Telekom"

 

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen