Always on

Streaming & Internet

Cu "Streaming & Internet" *, ** puteți savura în noul dumneavoastră Arteon muzica preferată, indiferent unde v-ați afla. Pentru a reda muzică prin streaming nu trebuie decât să vă autentificați o singură dată cu datele dumneavoastră de acces la servicii precum Apple Music. Apoi veți avea acces fără a utiliza un dispozitiv extern. Cu serviciul de radio prin internet aveți la bord toate avantajele oferite de radio prin internet, ceea ce face foarte simplă găsirea și ascultarea posturilor live și a podcast-urilor. Hotspot-ul WiFi integrat vă oferă dumneavoastră și pasagerilor dumneavoastră o conexiune stabilă la internet și permite navigarea pe până la opt dispozitive.

*Declinarea răspunderii servicii de streaming
**Declinarea răspunderii "Cubic Telekom"

 

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Volkswagen Arteon

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen