Adevărata măreție vine din interior

Spațiu disponibil și portbagaj

Pentru a vă simți bine în noul Arteon, nu trebuie să faceți decât un singur lucru: să intrați. Vă va întâmpina cu o senzație de spațiu care transformă autovehiculul elegant-sportiv în două volume într-o limuzină de zi cu zi. Ca șofer, puteți beneficia de ajutorul oferit de diversele sisteme de asistență și de operare intuitivă în noul dumneavoastră Arteon. Între timp, pasagerii dumneavoastră vor fi încântați de spațiul generos pentru picioare din față și din spate. Portbagajul este surprinzător de spațios pentru o limuzină, iar încărcarea prin capota portbagajului este remarcabil de simplă. În noul dumneavoastră Arteon, accentul se pune pe comoditate.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Rezervă online!

Stoc disponibil

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen