Adevărata măreție vine din interior

Spațiu disponibil și portbagaj

Pentru a vă simți bine în noul Arteon, nu trebuie să faceți decât un singur lucru: să intrați. Vă va întâmpina cu o senzație de spațiu care transformă autovehiculul elegant-sportiv în două volume într-o limuzină de zi cu zi. Ca șofer, puteți beneficia de ajutorul oferit de diversele sisteme de asistență și de operare intuitivă în noul dumneavoastră Arteon. Între timp, pasagerii dumneavoastră vor fi încântați de spațiul generos pentru picioare din față și din spate. Portbagajul este surprinzător de spațios pentru o limuzină, iar încărcarea prin capota portbagajului este remarcabil de simplă. În noul dumneavoastră Arteon, accentul se pune pe comoditate.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Volkswagen Arteon

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen