Scaune ergoComfort

Luați loc, relaxați-vă și savurați: scaunele exclusive ergoComfort nu numai că arată fabulos. Sunt și extrem de comode pentru spatele dumneavoastră. Iar datorită funcției de masaj integrate, vă puteți transforma naveta zilnică într-o mică pauză de relaxare.

  • disponibile opțional cu spații de depozitare centrale și suporturi interioare pentru scaune din piele "Nappa", în culorile "mistral grey" și "raven grey"
  • setare pe 14 direcții cu funcție de masaj și memorie pe partea șoferului
  • suporturi lombare reglabile
  • disponibile la cerere și cu climatizare activă a scaunelor față pentru echiparea Elegance

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Volkswagen Arteon

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen