Motoare TDI

Motoarele TDI din noul Arteon au valori ale emisiilor de noxe impresionant de reduse. Acest lucru este posibil prin intermediul procesului inovator de dozare dublă, prin care dozarea țintită de agent reducător AdBlue în avalul celor două convertoare catalitice amplasate în tandem colectează circa 80 la sută din oxizii de nitrogen. Rezultatul este o nouă generație de motoare diesel, care depășește chiar și standardul mai strict de emisie Euro 6d cu un factor de opt.

Puteți alege dintre mai multe motoare TDI:
- 2.0 TDI 110 kW*
- 2.0 TDI 147 kW*,**

*Declinarea răspunderii cu privire la consum
** Declinarea răspunderii "Se va introduce la o dată ulterioară"

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Volkswagen Arteon

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen