Bremsbacken

Filtre aer si polen Oferta completa de bujii la dealerul tau autorizat Volkswagen.

Filtrele de aer Originale de la Volkswagen …

…… se potrivesc perfect cu fiecare tip de motor de la Volkswagen. Contribuie la crearea unui amestec aer-carburant fără niciun fel de particule solide şi precis măsurat, astfel încât motorul să poată opera la capacitate optimă.

…… filtrează eficient particule de praf de toate mărimile, simultan asigurând un volum de aer precis determinat în sistemul de admisie.

…… posedă o capacitate mare de absorbţie, care se datorează: geometriei pliurilor hârtiei - create în funcţie de propulsor -, modelului special, în relief, al hârtiei şi suprafeţei mari de filtrare.

 

Ştiaţi că?
  • Când filtrele devin îmbâcsite, creşterea presiunii de vacuum din galeria de admisie poate trage particulele dăunătoare de praf din filtru în motor?
  • Puterea şi cuplul motorului sunt direct proporţionale cu cantitatea de aer care poate fi introdusă în motor? Filtrul de aer are un efect de control asupra debitului de aer.
  • Hârtia filtrului este supusă unor sarcini mari? Pliurile acesteia trebuie să fie precise şi stabile, iar materialul din care este creată trebuie să fie impregnat perfect pentru a-şi păstra forma şi rolul chiar şi în prezenţa umidităţii.
 Filtrele de praf şi polen Originale de la Volkswagen…

…… asigură reţinerea eficientă a particulelor dăunătoare care sunt transportate în aer.

…… asigură suficient aer proaspăt în interiorul maşinii şi protejează nu doar persoanele alergice de efectele negative ale polenului.

…… reduc simptomele alergiilor, ca de exemplu lăcrimarea ochilor şi accesele de strănut în timpul condusului, sporind astfel siguranţa în trafic.

..... opresc peste 99 % din cele circa 3.000 de granule de polen, aceasta fiind concentraţia de polen care se găseşte într-un metru cub de aer în timpul sezonului de vârf.

 

Ştiaţi că?
  • Filtrul de praf şi polen reduce pătrunderea polenului şi a prafului fin în interiorul autovehiculului? O persoană care strănută la o viteză de 50 km/h, conduce pe o distanţă de 13 metri fără să vadă nimic.
  • Dacă particulele de murdărie intră în sistemul de climatizare din cauza unui filtru "plin", acestea influenţează negativ funcţionarea sistemului? Astfel, pot să apară mirosuri neplăcute.
  • Dacă filtrul este colmatat, scad performanţele ventilaţiei şi, ca urmare, geamurile se aburesc mai repede?
Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Acceptă și continuă