Zahnriemen inkl. Wasserpumpe

Distributie Oferta completa kit distributie la dealerul tau autorizat Volkswagen.

Curelele de distribuţie originale Volkswagen…

…… sunt confecţionate din fibre de sticlă şi sintetice de înaltă rezistenţă. Au un strat rezistent la uzură şi pot face faţă rigorilor unei utilizări dure, frecvente şi într-o gamă variată de condiţii.

…… fac posibilă păstrarea, în orice moment, a reglajelor precise ale motorului.

…… sunt extrem de rezistente la căldură şi umezeală şi pot suporta fluctuaţii de temperatură, care variază între frigul polar şi căldura mistuitoare a motorului.

…… funcţionează cel mai bine împreună cu Întinzătoarele Originale Volkswagen, care menţin, în orice moment, tensiunea ideală în cureaua de distribuţie. Utilizarea în acest mod le va extinde şi durata de viaţă.

 

 

Ştiaţi că?
  • Pe durata de viaţă normală, cureaua de distribuţie parcurge, în interiorul motorului, o distanţă enormă? Această distanţă este echivalentă cu mai mult decât şase călătorii în jurul Pământului.
  • Chiar şi după o perioadă de utilizare extinsă, aceste curele de distribuţie nu ar trebui să se întindă? În caz contrar, distribuţia motorului ar fi dereglată, ceea ce ar însemna o creştere a consumului de carburant şi a nivelului de emisii.
  • Dacă o curea de distribuţie se rupe, pistoanele vor lovi în supapele rămase deschise, îndoindu-le sau, chiar rupându-le? În cel mai bun caz va fi necesară înlocuirea chiulasei. Iar în cel mai sumbru scenariu, chiar şi cel mai fiabil motor va deveni o ruină în câteva secunde.
Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Acceptă și continuă