Bujii Oferta completa de bujii la dealerul tau autorizat Volkswagen.

Bujiile originale de la Volkswagen...

…… sunt proiectate pentru fiecare tip de motor în parte şi sunt fiabile, permiţând motorului să furnizeze performanţe maxime.

…… au un grad mare de rezistenţă la coroziune şi la formarea depozitelor.

…… asigură scântei stabile graţie electrozilor atent proiectaţi şi asigură arderea completă a amestecului combustibil prin propagarea rapidă a flăcării.

…… au un necesar redus de curent pentru aprindere graţie uzurii reduse a electrodului. Aceasta înseamnă o fiabilitate mai mare între intervalele de înlocuire.

 Ştiaţi că?
  • Bujiile trebuie să producă, în medie, 3.500 de scântei pe minut în timp ce rezistă la schimbări de temperatură situate între 100°C şi 3.000°C şi la variaţii ale presiunii de la 0,9 la 30 bar? La un moment dat, bujiile uzate nu vor mai putea suporta aceste condiţii.
  • Temperatura din vârful izolatorului bujiei trebuie să rămână cuprinsă între 450°C şi 850 °C? La temperaturi sub acest interval vor apărea depuneri de impurităţi, iar peste acest interval pot apărea probleme de pre-aprindere.
  • Atunci când un automobil este condus cu precădere pe distanţe scurte, sau când motorul este utilizat foarte des la capacitate maximă, intervalul de înlocuire al bujiilor este mai scurt decât în mod normal?
Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Acceptă și continuă