Amortizoare Oferta completa de amortizoare la dealerul tau autorizat Volkswagen.

Amortizoarele originale de la Volkswagen …

…… pot răspunde cu uşurinţă unei game mari de sarcini la care este supus sistemul de suspensie şi, în acelaşi timp, asigură cea mai bună stabilitate în viraje şi o manevrare sigură a direcţiei, cum ar fi în timpul abordării unor viraje la viteză mare.

…… reacţionează superb la orice denivelare din asfalt şi măresc tracţiunea prin reducerea foarte rapidă a oscilaţiilor.

…… menţin automobilul pe traiectorie, în special în timpul frânărilor de urgenţă, astfel oferind un contact mai bun cu solul - chiar şi atunci când automobilul este încărcat la maximum, are numărul maxim de pasageri sau are o remorcă.

 

 

Ştiaţi că?
  • Amortizoarele sunt echipamente de securitate, care ajută la menţinerea automobilelor, în siguranţă, pe traiectorie?
  • Amortizoarele uzate duc la creşterea semnificativă a distanţei de frânare în cazul unei opriri de urgenţă?
  • Amortizoarele defecte măresc riscul de acvaplanare şi de oscilaţii ale direcţiei? Apare o sensibilitate mai mare la vânt lateral, iar maşina se clatină atunci când trece peste denivelările de pe drum. Pentru a înrăutăţi lucrurile chiar mai mult, anvelopele se uzează şi ele mai rapid.
  • Sistemele de asistenţă a şoferului, precum ABS şi ESP, vor funcţiona corect doar dacă sistemul de suspensie "furnizează" informaţii corecte? Amortizoarele defecte distorsionează aceste informaţii. Atunci când faceţi manevre bruşte, de evitare, apare o posibilitate destul de mare de răsturnare a automobilului.
Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Acceptă și continuă