Golf R 300 de cai putere.

Lupta cu timpul nu este fair-play... din punctul de vedere al timpului.

Golf R aduce motorsport-ul pe şosea. Datorită celor 300 CP (221 kW), este cel mai puternic Golf din toate timpurile şi accelerează în 4,9 secunde de la 0 la 100 km/h. La baza acestor performanţe stă motorul cu tehnologie TSI-Turbocharger. Îmbinarea injecţiei directe cu supraalimentarea inteligentă asigură în fiecare secundă experienţe dinamice impresionante. Tracţiunea integrală 4MOTION contribuie la menţinerea maşinii pe traiectorie şi la optimizarea accelerării, iar suspensiile adaptive DCC, disponibile opţional, reglează fiecare amortizor în funcţie de suprafaţa de rulare şi de situaţia de rulare. La cerere, Golf R este disponibil şi cu transmisia automată DSG cu două ambreiaje şi 6 trepte de viteză, care permite schimbarea treptelor de viteză fără întreruperi de tracţiune.

Galerie de imagini

Priviţi-l din toate punctele de vedere.

Priviţi-l din toate punctele de vedere.

Infotainment

Dynaudio

Pentru ambianţa sonoră perfectă.

Vă puteţi imagina ca muzica să sune mai bine în maşină decât de la sistemul de sonorizare de acasă? Sistemul opţional de sunet DYNAUDIO Excite este reglat special pentru acustica interiorului maşinii, oferind un sunet de o calitate neaşteptat de bună - chiar dacă sunteţi obişnuit cu sunetul High-End.

 

Radio şi navigaţie

Alegeţi-vă copilotul preferat.

Practice şi de calitate superioară: Golf R oferă alături de performanţele sale excelente, desigur, şi numeroase sisteme de infotainment. 

Car-Net "Guide & Inform"

Nu mai plecaţi la drum fără internet.

În multe domenii internetul poate fi util - la fel şi în maşină. Puteţi fi de exemplu în permanenţă informat asupra situaţiei actuale din trafic. Sau puteţi planifica din timp călătoriile. Dar serviciile on-line "Car-Net Guide & Inform" vă oferă şi mai multe funcţii.¹

Eficienţă

4MOTION

Tracţiunea integrală inteligentă.

Tracţiunea integrală 4MOTION contribuie la menţinerea maşinii pe traiectorie şi la optimizarea accelerării, distribuind optim puterea enormă asupra celor patru roţi. De asemenea, 4MOTION sporeşte siguranţa pe carosabil umed şi în viraje.

Suspensiile adaptive DCC

Cea mai sportivă legătură între automobil şi şosea. 

Sport, confortabil sau economic? Funcţia de selectare a modului de condus cu modul "Race" special conceput pentru Golf R vă oferă posibilitatea de a adapta foarte simplu maşina la dorinţele dumneavoastră, prin acţionarea unui buton sau prin intermediul touchscreen-ului sistemului de navigaţie. Reglaje şi mai precise permit suspensiile adaptive DCC, disponibile opţional, care ajustează în doar câteva milisecunde fiecare amortizor în funcţie de suprafaţa de rulare şi de situaţia de mers.

Motor

Putere pură sub capotă.

Golf R aduce motorsport-ul pe şosea. Datorită celor 300 CP (221 kW), este cel mai puternic Golf din toate timpurile şi accelerează în 4,9 secunde de la 0 la 100 km/h. La baza acestor performanţe stă motorul cu tehnologie TSI-Turbocharger. Îmbinarea injecţiei directe cu supraalimentarea inteligentă asigură în fiecare secundă experienţe dinamice impresionante. La cerere, Golf R este disponibil şi cu transmisia automată DSG cu două ambreiaje şi 6 trepte de viteză, care permite schimbarea treptelor de viteză fără întreruperi de tracţiune.

Confort

VW Golf R: Pachetul de piele ecologică

Iată cât de elegant poate fi sportul.

Cele mai bune locuri, indiferent de scaunul ales: scaunele sport îmbrăcate în tapiţeria opţională din piele ecologică "Vienna" asigură călătorii benefice ochilor şi spatelui.

Interiorul

Şoseaua în câmpul vizual direct... şi tot restul...

Pulsul vi se va accelera imediat ce veţi deschide uşa modelului Golf R. Fiecare detaliu aminteşte de Motorsport. Pragurile din inox sunt iluminate cu lumină albastră, iar inserţiile decorative "Carbon Touch" de pe planşa de instrumente şi panourile uşilor atrag toate privirile, la fel ca şi pedalierul cu aspect de oţel inoxidabil. Sportiv este şi plafonul negru, precum şi ceasurile iluminate în alb cu ace în culoarea albastră, culoare specifică modelului Golf R. Volanul multifuncţional îmbrăcat în piele cu emblema "R" vă permite schimbarea rapidă a treptelor transmisiei opţionale DSG cu două ambreiaje, fără să fiţi nevoit să luaţi mâinile de pe volan.

Secţiunea frontală

Sportivitate fără echivoc.

Cu exteriorul său dinamic, Golf R taie din primul moment respiraţia. Pragurile exterioare vopsite în culoarea caroseriei definesc liniile laterale şi îi accentuează optic sportivitatea. Prizele mari de aer din barele de protecție sunt creionate în design Motorsport specific şi împreună cu grila neagră a radiatorului conferă modelului Golf R o personalitate pregnantă, la fel ca şi LED-urile dispuse în forma unui U dublu, care subliniază expresivitatea farurilor cu xenon. Luminile de drum permanente şi funcţia Cornering sunt integrate. Detaliile precum emblema "R" de pe aripi şi carcasele cromate mat ale oglinzilor exterioare desăvârşesc designul sportiv.

 

Paşii următori