Golf GTI Anatomia învingătorului.

Adesea copiat. Niciodată ajuns din urmă.

Există un singur GTI. Iar acum a ajuns la a şaptea generaţie. In 1976, GTI a fost planificat ca
mică ediţie limitată la 5.000 de exemplare, dar a evoluat în scurt timp, devenind un succes neaşteptat. Şi-a rămas fidel până în cel mai mic detaliu, aceasta înseamnă că accelerează mai rapid şi oferă şi mai multă plăcere. Datorită secţiunii frontale caracteristice cu modelul de fagure, precum şi a pragurilor laterale evazate şi a emblemei marcante "GTI", totul a rămas de fapt la fel: adică unic. Şi la cea de-a şaptea generaţie, reinterpretează cu jantele din aliaj uşor de 18" numite "Austin" (dotare opţională), legendarele jante GTI "Denver". De asemenea, secţiunea sa frontală arată în mod clar de unde vine, la fel ca şi tapiţeria în carouri. Iar motorul TDI de 2,0 litri 169 kW (230 CP), arată fără echioc încotro vrea să ajungă.

Galerie de imagini

Priviţi-l acum din toate punctele de vedere.

Priviţi-l acum din toate punctele de vedere.

Infotainment

Radio şi navigaţie

Dumneavoastră vă alegeţi copilotul.

Sistemele moderne de infotainment, cu touchscreen inclus în echipare, ridică şi mai mult standardele modelului Golf GTI.

Car-Net "Guide & Inform"

Nu mai plecaţi la drum fără internet.

În multe domenii internetul poate fi util - la fel şi în maşină. Puteţi fi, de exemplu, în permanenţă informat asupra situaţiei actuale din trafic. Sau puteţi planifica din timp călătoriile. Dar serviciile on-line "Car-Net Guide & Inform" vă oferă şi mai multe funcţii.

DYNAUDIO Excite

De bon ton. 

Sistemul opţional de sonorizare DYNAUDIO Excite impresionează prin sunetul extraordinar de precis. 400 de W distribuiţi pe opt difuzoare DYNAUDIO de înaltă calitate, optim reglate, garantează un sunet plin şi clar. Deosebit este şi subwoofer-ul performant, care pune în valoare mai ales sunetele profunde de bas.

Telefonie

Cu ambele mâini pe volan, puteţi vorbi la telefon în siguranţă.

Puteţi fi contactat chiar şi în timp ce sunteţi la volan. Dacă doriţi. Cu interfeţele opţionale "Comfort" şi "Business" aveţi ambele mâini libere şi traficul sub control.

Sisteme de asistenţă

Funcţia de selectare a modului de condus

Personalizată şi inteligentă.

Cu modelul Golf puteţi să călătoriţi sportiv şi, totodată, economic. Vă doriţi uneori ca maşina dumneavoastră să fie mai sportivă? V-aţi dori să conduceţi cu un consum şi mai redus? Cu funcţia opțională de selectare a modului de conducere, dumneavoastră decideţi, în funcţie de situaţie şi de propriile dumneavoastră dorinţe.

ACC şi Front Assist

Puteţi să vă relaxati, chiar şi atunci când traficul e aglomerat.

Vă doriţi şi dumneavoastră câteodată un asistent care să monitorizeze pentru dumneavoastră traficul care se desfăşoară înainte? Cu sistemul de monitorizare a vecinătăţii "Front Assist" această dorinţă devine realitate.

Asistentul "Park Assist"

Parcare perfectă. 

Parcare ca prin minune: asistentul pentru parcare "Park Assist" are capacitatea de a direcţiona, în limitele posibilităţilor sistemului, automat maşina pe locurile de parcare paralele sau perpendiculare, identificând în prealabil spaţiile potrivite ca dimensiune.

Senzorul opţional "Blind Spot" cu asistent pentru ieşirea de pe locul de parcare

Face invizibilul vizibil.

Senzorul opţional "Blind Spot" vă ajută să aveţi totul în vedere, pentru a putea reacţiona corespunzător, chiar şi în situaţiile din trafic în care nu aveţi vizibilitate bună.

Eficienţă

Direcţia progresivă

Sportiv şi în cotidian.

Golf GTI nu face compromisuri. Direcţia sa progresivă este optimă atât în cotidian, cât şi atunci când conduceţi mai sportiv.

Şasiul sport

Performanţă în formă pură.

Şasiul cu reglaje sport este inclus în echiparea optionala a modelului Golf GTI şi vă oferă şi mai multă plăcere la condus, precum şi o manevrabilitate excelentă. Astfel stilul de condus sportiv devine deosebit de confortabil.

Motorul

Sursa puterii.

De cum veţi întoarce cheia în contact, veţi simţi cum vi se accelerează pulsul. Motorul TSI de 2 litri, cu injecţie directă, generează 162 kW (220 CP) şi are capacitatea de a propulsa modelul Golf GTI până la viteza maximă de 246 km/h.

Confort

Alcantara

Puterea nu exclude confortul şi rafinamentul.

Faceţi cunoştinţă cu latura maleabilă a modelului Golf GTI: tapiţeria opţională din material textil şi Alcantara.

Scaunele îmbrăcate în piele ecologică

Confortabil în pole-position.

Un învingător nu se mulţumeşte decât cu maximum. Cu pachetul opţional din piele ecologică "Vienna", interiorul Golf-ului dumneavoastră GTI atinge noi valori maxime.

Habitaclul

Sportivitate accentuată vizual.

Puterea unui Golf GTI poate fi îmblânzită de la bordul său. De aceea, şi interiorul este orientat spre detalii de design dinamice şi spre performanţă.

Iluminarea ambientală

Toate sunt aşezate în lumina potrivită.

Iluminarea ambientală creează o atmosferă plăcută în interior, cu ajutorul sistemelor de iluminare indirectă, reglabile ca intensitate.

Paşii următori

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Acceptă și continuă