Golf GTD Sportivitate matură.

Uimitor de rapid şi eficient.

Depăşirea unui Golf GTD nu este un lucru prea simplu: graţie turbinei de supraalimentare şi a cuplului de 380 Nm, roţile sale parcă mănâncă din asfalt. Golf GTD accelerează în doar 7,5 secunde de la 0 la 100 km/h. Totuşi nu se mişcă atât de rapid pe cât urcă colţurile gurii şoferului, care nu vor coborî nici la vederea portofelului, căci, deşi Golf GTD nu face deloc economie la putere, economiseşte combustibil.

Galerie de imagini

Priviţi-l acum din toate punctele de vedere.

Priviţi-l acum din toate punctele de vedere.

Infotainment

Radio şi navigaţie

Alegeţi-vă copilotul preferat.

Practice şi de calitate superioară: Golf GTD oferă alături de performanţele sale excelente, desigur, şi numeroase sisteme de infotainment. 

Car-Net "Guide & Inform"

Nu mai plecaţi la drum fără internet.

În multe domenii internetul poate fi util - la fel şi în maşină. Puteţi fi de exemplu în permanenţă informat asupra situaţiei actuale din trafic. Sau puteţi planifica din timp călătoriile. Dar serviciile on-line "Car-Net Guide & Inform" vă oferă şi mai multe funcţii.¹

DYNAUDIO Excite

De bon ton. 

Sistemul opţional de sonorizare DYNAUDIO Excite impresionează prin sunetul extraordinar de precis. 400 de W distribuiţi pe opt difuzoare DYNAUDIO de înaltă calitate, optim reglate, garantează un sunet plin şi clar. Deosebit este şi subwoofer-ul performant, care pune în valoare mai ales sunetele profunde de bas.

Telefonie

Cu ambele mâini pe volan, puteţi vorbi la telefon în siguranţă.

Puteţi fi contactat chiar şi în timp ce sunteţi la volan. Dacă doriţi. Cu interfeţele opţionale "Comfort" şi "Business" aveţi ambele mâini libere şi traficul sub control.

Sisteme de asistenţă

Funcţia de selectare a modului de condus

Maşina se adaptează stilului dumneavoastră de condus.

Vă doriţi uneori ca maşina dumneavoastră să fie mai sportivă? Sau v-aţi dori să conduceţi cu un consum şi mai redus? Cu funcţia opțională de selectare a modului de condus, dumneavoastră decideţi cum să fie maşina, în funcţie de situaţie şi de propriile dumneavoastră dorinţe.

ACC şi Front Assist

Puteţi să vă relaxati, chiar şi atunci când traficul e aglomerat.

Vă doriţi şi dumneavoastră câteodată un asistent care să monitorizeze pentru dumneavoastră traficul care se desfăşoară înainte? Cu sistemul de monitorizare a vecinătăţii "Front Assist" această dorinţă devine realitate.

Asistentul "Park Assist"

Parcare perfectă. 

Parcare ca prin minune: asistentul pentru parcare "Park Assist" are capacitatea de a direcţiona automat maşina pe locurile de parcare paralele sau perpendiculare, identificând în prealabil spaţiile potrivite ca dimensiune, în limitele posibilităţilor sistemului.

Senzorul opţional "Blind Spot" cu asistent pentru ieşirea de pe locul de parcare

Face invizibilul vizibil.

Senzorul opţional "Blind Spot" vă ajută să aveţi totul în vedere, pentru a putea reacţiona corespunzător, chiar şi în situaţiile din trafic în care nu aveţi vizibilitate bună, în limitele posibilităţilor sistemului.

Eficienţă

Direcţia progresivă

Mai mult dinamism cu un efort mai mic.

Golf GTD nu face compromisuri. Direcţia sa progresivă este optimă atât în cotidian, cât şi atunci când conduceţi mai sportiv.

Pachetul Sport & Sound

Dacă doriţi să-i accentuaţi caracterul sportiv.

Cu pachetul opţional Sport & Sound puteţi seta profilul de condus în funcţie de preferinţele dumneavoastră şi puteţi influenţa de asemenea designul sonor al automobilului dumneavoastră Golf GTD.

Şasiul sport

Cea mai sportivă legătură între automobil şi şosea. 

Şasiul sport este inclus în echiparea standard a modelului Golf GTD şi vă oferă mai multă plăcere la condus şi o mai bună manevrabilitate. Astfel condusul sportiv devine confortabil!

Motorul

Performanţe superioare, în orice moment.

Tehnologia diesel de ultimă oră propulsează modelul Golf GTD cu performanţe de vârf şi cu un sunet inconfundabil.

Confort

Alcantara

Stil şi rafinament.

Sportivitatea şi confortul nu trebuie să se excludă reciproc. O dovedesc, încă din primul viraj, scaunele sport de vârf pentru locurile din faţă.

 

Pachetul de piele ecologică

Iată cât de frumos poate fi sportul.

Relaxaţi-vă mai întâi, pentru a vă putea concentra asupra obiectivului - este o strategie care nu aduce roade doar în sport şi care, cu ajutorul pachetului de piele ecologică "Vienna", poate fi pusă foarte uşor în practică, la bordul modelului Golf GTD.

 

Panoul multifuncţional de instrumente

Mereu optim informat.

Pe display-ul clar structurat al panoului multifuncţional de instrumente vă sunt prezentate în mod atractiv informațiile importante cu privire la maşină şi călătorie. Astfel aflaţi totul de la prima privire.

Iluminarea ambientală

Atmosfera ideală. 

Iluminarea ambientală creează o atmosferă plăcută în interior, cu ajutorul sistemelor de iluminare indirectă, reglabile ca intensitate.

Paşii următori

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Acceptă și continuă